Muffinsen blir höga och fina med en sprucken skorpa på toppen, så himla gott. Enklast är att äta dem med sked då de är aningen smuliga och väldigt stora, men man gör som man vill
Recept på andra amerikanska pannkakor och lite nostalgiminnen hittar du här. Eftersom sirapen är rejält söt är det gott med något syrligt som bryter av, så servera gärna sour-cream till, eller grekisk yoghurt blandad med vispad grädde
Fyll muffinsformarna nästan fulla med smeten. Jag bestämde mig för att baka muffins idag. Jag har använt frysta bär i det här receptet, men självklart går det även bra med färska
Smeta på glasyren på muffinsen och doppa i en liten skål med kokosflingor. * Klicka ut smeten i muffinsformar och ställ in i ugnen ungefär en halvtimma
Sätt en stekpanna på spisen på medelstark värme. Blanda ner den och de frysta blåbären i smeten. 3 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 1 msk strösocker 2 1/2 dl mjölk 2 ägg 1/2 dl smör-&rapsolja 1 banan 1 dl frysta blåbär Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker i en bunke. 1 dl frysta blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.