ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Blanda alla frostingingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylskåpet
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Var bara tvungen att testa att göra lite nya cupcakes cake pops. Idag satte jag dom på kakpinnar istället vilket underlättade själva dopningen i den rosa chokladen betydligt, inga kladdiga fingrar här inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.