Chia pudding with banana and peanutbutter. Jag har flera bloggkollegor som har hyllat chiapudding nu ett tag och förra veckan var jag tvungen att testa
Sent i natt kom jag hem från en helt fantstisk semestervecka på Sardinien. Så om ni undrar varför jag inte svarat på mail eller kommentarer beror det på att jag tagit en rejäl blogg- dator och instagrampaus, förutom att jag haft några förberedda och tidsinställda inlägg
Ingredienser Portioner. 36 degknyten 2 salladslökar 2 kinakålsblad (2 kinakålsblad motsvarar 1 liten pak soi) 1 1/2 cm färsk ingefära 250 g fläskfärs 1 msk soja 1 msk maizena majsstärkelse 1 msk vinäger, gärna risvinäger 2 tsk sesamolja 1 tsk socker 1 pkt vårrulle eller wontondeg tunna degblad som finns frysta i butiker med asiatiska produkter kinakålsblad till ångkokning Lägg till i inköpslistan
Bondbönorna i trädgården är äntligen färdiga och vi har skördat dem. I år var första gången vi testade att själv odla dem, så vi visste inte riktigt hur mycket det skulle bli, men det blev betydligt mer än vi trodde
This will be a wonderful thick and creamy pudding to eat for breakfast. When the pudding is ready for the fridge I crush some raspberries on top of the pudding
Kolla att musslorna är levande, d v s att skalsköldarna är slutna. Fräs 1 hackad lök, 1 hackad vitlöksklyfta och 2 msk grovhackad persilja i en stor gryta med 2 msk rapsolja
Ångad torsk600 g torskrygg, skuren i 4 bitar 20 g smör salt. 1Ägg- och forellromssås4 ägg 80 g forellrom 25 g smör 2 msk vetemjöl 4 dl vispgrädde 2 dl mjölk 1 kruka dill salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.