Ostflarn som man gör av att lägga små högar med riven ost, gärna en ost med lite smak på, på ett bakplåtspapper och sen kör in i ugnen där de smälter ut och bildar små flarn
1. Skär sillen i bitar. Tärna äpplet och skiva rödlöken. 2. Varva sill, äpple, pepparrot och lök i en burk. 3. Häll över lagen från förpackningen och sätt på lock
Popcorn kan ni nog lista ut hur man gör på egen hand, men här kommer receptet medostflarn. Jag petar på hans rumpa med tårna och ber honom skicka mig lite mer popcorn, att sänka ljudet och sen att höja ljudet
Skär sillen, skiva äpplena och blanda med övriga ingredienser i en glasburk. En annan nyhet på "mitt sillbord" i år blir en äppelsill, även den baserad på en s
Oavsett man vill ha tillsammans medmed andra smårätter eller som drinktilltugg. Santa Maria har en god tapaskrydda som blev jättegod att ta på ostflarn, det var där jag hittade receptet
Smaksätt med kall espresso. Skiva sillen i bitar och blanda den med senapssåsen och crème fraîche. Skär sillfiléerna i smala bitar och varva dem i en burk med koriander och lök
Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar. Blanda samman yoghurten med majonnäs och currypulver
De ska bli knapriga, medan mina har en tendens att liksom sloka lite ledset. Ostflarnen är jag fortfarande lite skeptisk till, jag har fortfarande aldrig riktigt lyckats få till dem men jag tar ut dem för tidigt, tror jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.