Strutsfilè med vinägerfläsk och kompott på potatis och äpplen
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1.5 kg strutsfilè
  • Salt
  • Peppar
  • Smör och olja till stekning
  •  
  • Kryddpasta
  • 1/2 dl färsk rosmarin eller 1/2 msk torkad
  • 1/2 dl färsk salvia eller 1/2 msk torkad
  • 1 vitlöksklyfta
  • Rivet skal från 1 citron
  • 1 msk olivolja
  • Stöt detta till en jämn smet i en mortel
  •  
  • Vinägerfläsk
  • 300 g rökt sidfläsk
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 dl vitvinsvinäger
  •  
  • Kompott
  • 800 g fast potatis (t.ex.Asterix)
  • 3 äpplen
  • 2 msk lätt crème fraiche
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 dl grovhackad persilja
  • 2 scharlottenlökar
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.