Dekorera runt om med sallad, gurka och ost. Ta inte i all frukten med en gång utan lite i taget. Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten
Finhacka skinkan och blanda den med gräddfil, majonnäs och persilja. Avsluta med brödskivor. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Pressa sedan ur vattnet från burkarna medtonfisk i och skrapa ner tonfisken i en skål. Lägg sedan gurkskivor ovanpå och avsluta med ett tunt lager majonnäs för att nästa lager ska kunna fästa bättre
Hit gör du med fördel dagen innan tårtan skall serveras. Genom att mosa, skära och blanda. Om du även garnerar med lite salta pinnar så tänk på att inte sätta i dem förrän det är dags att servera
Krydda med salt och peppar och smaka av. Börja med att skära bort kanterna på rostbrödet. Sedan skalas räkorna, crabsticken skärs i små bitar och hälften av räkorna klipps ner
Blanda resten av gräddfilen med färskosten och bred på det på tårtan, på sidorna och uppe på. Rör ner fyllningen i var sin skål, lägg ut två bröd och bred på den första fyllningen, lägg på bröd och bred på nästa osv
Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.