Små glöggbröd med surdeg
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ½ dl surdeg
  • ½ paket
  • 25 g jäst
  • 5 dl ljummen glögg
  • 2 msk olja
  • 1 msk salt
  • ½ msk pepparkakskryddor
  • 3 dl grovt rågmjöl
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 1 dl krossat bovete
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl
  • 50 g grovhackade hasselnötter
  • 100 g grovhackade aprikoser
  • 7-8 dl
  • 470 g ca vetemjöl special
  •  
  • Pensling
  • Vatten
  • Grovt rågmjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.