Blötlägg lergrytani kallt vatten ca 30 minuter, putsa köttet, blanda alla kryddor i en kopp och strö hälften över köttet, sätt köttet ilergrytanoch strö resten av kryddorna över, skiva löken ochvitlöksklyftornaoch lägg dem på köttet, klicka ut smöret på köttet. Lägg lergrytani ugnen som skall vara kall, sätt ugnen på 225 grader i 40 minuter,vändrostbiffenoch sänk värmen till 175 grader i ca 1 timmeoch 40 minuter. 2 kg rostbiff (400 g). 2 msk chilipulver. 2 msk basilika. 2 msk pepparblandning. 2 msk potatiskrydda. 2 msk paprikakrydda. 2 vitlöksklyftor
Lägg sedan ner kycklingeni en lergrytatillsammansmed purjolök, morötter ochchampinjoner. Vill man ha sås istället för buljongen så red av medliteMaizena
Började med att ta ut fläskkarré och låta den vila en timmai rumstemperatur. Själv tänkte jag servera pulled pork med hemmabakade hamburgerbröd eller nybakad baguette, coleslaw och rostade rotfrukter
Jag lagade steken ilergrytavilket jag tycker blir både gott ochsmidigt då den sköter sig själv. Pressa potatisenoch palsternackan ipotatispressoch blandas medcitron salt peppar smör och den stekta purjon
Stek på de grovt hackade äpplenaoch löken, med curry i smör. Idag har jag tagit en majskyckling, kört den ilergrytanoch lekt litemed en av minafavoritsåser
Den här gången blev jag sugen på äpplenoch smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och en litenhintingefärainnan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Så länge ska jag njuta av den här juicenmed rödbetor, ingefäraoch äpple – SÅ GOTT. Den är verkligen helt makalöst bra så det ska bliotroligtroligt att få tipsa om en så bra, smidigoch snygg produkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.