Fyll nedersta delen med vatten enligtanvisningarna på saftmajan. Imitten delen kommer saften att samlas och tappas sedan upp genom att öppna peangen på slangen
Sila av och tappa på flaskor. 1550 g citronsaft. 11,5 kg socker 1 l vatten 17 stora klasar av rallarros 550 g citronsaftKoka upp socker och vatten. Pressa citronerna, slå över rallarrosorna och citronsaften och låt dra i 4-6 dagar. Förvara i frysen alternativtpastörisera upp till 83 grader i 15 minuter och tappa upp i rena sterila flaskor så kan du ha safteni kylen
Fick en massa vindruvor av min far så jag gjorde bland annat denna saft. Jag rensade vindruvorna, la dem i en kastrull, tillsattelite vatten och lät dem koka upp
Ska saftenintedrickas på en gång frys inilämpligaförpackningar eller blanda ikonserveringsmedelinnansaften tappas på flaskor, ex natriumbensoat eller Atamon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.