Innan det är dags för svampplockning ska vi hinna med ännu en maskeradkräftskiva. Det blir en ganska enkel historia i ugn med färskost, örter och massa grädde
Till middag ikväll gjorde jag oxrullader fyllda med två olika ostar. En sjukt god middag som jag verkligen rekommenderar er och jag har lovat mig själv idag att jag måste äta rullader oftare
Jag tycker att det är fantastiskt kul att servera en stor bricka med hemmagjord sushi. Fläkta riset med en papperstallrik eller liknande så den svalnar den snabbare
Dessutom är det lätt med lite fantasi att få till god vegetarisk och vegansk sushi Det jag tycker är roligast, smidigast och godast är att göra är de traditionella Maki-rullarna med sjögräs runt
Servera rulladernamed kokt potatis, inlagd gurka och lite sallad. Igår hann jag inte men idag satte jag igång redan efter frukost med att rulla och sedan bryna dem
Ikväll kör jag mina sista utvecklingssamtal och sen är jag klar med det, för den här terminen. Blev sjukt sugen på sushi förra veckan så jag googlade recept
Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
Första biten som skärs bort bjuder på en tjusig sushivariantmed extra fyllning. Nu är det ju som det är med ungdomar, dom har oftast ett späckat schema och herr Persson är inget undantag inte
Blanda i risvinägern som du har rört ihop med sockret. Min dotter och jag gjorde sushi. Vi använde salmalax som inte behöver frysas innan man gör sushi
Servera med inlagd ingefära. Lägg ut sjögräset och täck med ca 0. 3 dl Sushiris. Koka upp riset. Häll i risvinäger och blanda tills riset blir sval och kladdigt
Servera sushinmed resterande soja och gari samt sojamajonnäs att dippa i för de som vill. Rör om med händerna och byt vatten i bunken tills vattnet är klart och genomskinligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.