Fördela räkcocktailen i sex portionsformar eller glas. Smaka av med salt. Den här gången fick denna rätt inleda årets matlagningskurs för Studieförbundet Vuxenskolan - se så fint Ola och Oskar gjorde denna rätt
Toppa därefter med salladsblad, tomatskivor, burgare, mangosalsaoch slutligen gurkstrimlor. Helst vill jag avnjuta den tillsammans med perfekt mogen avokado och en massa grönt, mellan två bitar ugnsrostat bröd
Blanda allt och smaka av med kryddorna. Dela och gröp ur avokadon. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
En räkcocktailmed en asiatisk touche. Det är skönt med en "slappe" dag då och då. Då är det ett nytt år, och många liksom jag har nog tagit det lite lugnt idag
Blanda ihop saften från en lime med olivolja, salt och peppar och ev chilipulver. Ett väldigt gott och enkelt tillbehör nu när värmen börjar komma är mangosalsa
Denna salsa/sallad blev jag bjuden på av mormor efter jobbet en dag och kunde inte undgå att göra själv efteråt då den var så in i norden god (och enkel att göra), så här delar jag nu med mig av receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.