Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Gratinerad camembertmed fikon och hasselnötter, foto. Det här är ett fantastiskt gott tillbehör att komplettera kräftskivan, födelsedagsfesten eller nästan vilket firande kalas som helst med
När den serveras är den godast kall och gärna garnerad med solroskärnor på toppen. Täck med lock eller plast och låt dra i minst 2 timmar i rumstemperatur. 250 g camembert- eller brieost
Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Servera med sallad och en bit baguette 1 camembert (250 g). Sätt ugnen på 210 grader. Dela osten i två halvor (som en tårtbotten) och lägg dem i varsitt av locken till osten
Det blev havskräftor som vi gratinerade, krabba, räkor med avokado och röra, ägghalvor, kalkon, rostbiff, skinka, salami, kallrökt och varmrökt lax och sist men inte minst friterad camembert
1 camembertost. Hetta upp en stekpanna med olja och stek osten på medelvärme tills de är gyllene i färgen och känns mjuk om du trycker på mitten, cirka 5 minuter totalt. 1 camembertost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.