Porterstekta oxrullader
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Du behöver
  • 8 - 10 tunna skivor innanlår (ca 500 g)
  •  
  • Till fyllningen
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör till stekning
  • 1 saltgurka
  • 1 - 2 msk senap
  • 2 msk hackad persilja
  •  
  • Att koka i
  • 1 flaska porter
  • 1/2 dl outspädd svartvinbärssaft
  • 2 msk soja
  • 6 krossade enbär
  • 1/2 tsk timjan
  • 1 köttbuljongtärning
  •  
  • Till såsen
  • 4 dl spad (se ovan)
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 dl vispgrädde
  •  
  • Till servering
  • Rårörda lingon
  • estnisk saltgurka
  • glacerad potatispuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.