Häll på vispgrädde och smaka av med vitpeppar. Gräddsås på buljongtärning - ger 5 dl färdig sås. En enkel gräddsås som blir gräddig och god även fast den enbart innehåller ca 20% grädde
400 g svarta bönor på burk. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
Dela picnicbogen och krydda den rikligt runtom med salt och svartpeppar. Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Till det serveras ugnsbakad potatis med gyllene yta, en god gräddsås med cointreau, en spännande krydd-mix att strö på och krispiga ångkokta sugarsnaps
Dela picnicbogen, och krydda den generöst runtom med salt och svartpeppar. Jag fick förmedlat till mig att det tros komma sig av att styckningsdetaljen i fråga passar bra att röka, och att rökt bog passar bra att äta när man är på picnic
Långlagad gryta påpicnicbogmed chorizo och tre sorters paprika. jag lade en picnicbog i kundkorgen och hoppades att jag väl hemma i köket skule kunna uppamma en smula kärlek och passion som kunde förvandla den vacuumförpackade köttbiten till en njutbar måltid
Rör ut gelatinet med lite av hallonblandningen och häll det i en fin stråle ner i resten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.