Pasta med het fisk- och tomatsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g rigatoni eller annan kort pasta
  • 600 g sejfiléer eller annan fast fisk tex. torsk
  • 3 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 msk finhckade färska kryddor tex. persilja
  • timjan
  • rosmarin
  • 3-4 krm finhackad chili/habanero (habaneron är en superhet chili och ska tillsättas i försiktig mängd och händerna ska sköljas av när den är finhackad och klar)
  • Salt
  •  
  • Tomatsås
  • 400 g krossade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1½ msk olivolja
  • ½ tsk torkad oregano
  • ½ tsk salt
  • ½ krm socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.