Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
salt och peppar. 250 g cocktailtomater. 1 dl soltorkadetomater, strimlade. 1 kruka basilika, bladen. 0,5 gul lök 250 g cocktailtomater 2 klyftor vitlök 300 g spaghetti 1 dl soltorkadetomater, strimlade 7 dl vatten salt och peppar 1 kruka basilika, bladen 2 dl parmesanost, riven
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.