Nu är det en ugn med ångfunktion, så man kan välja om man vill använda den eller inte. När köket här hemma byggdes om så ville jag väldigt gärna ha en ångugn, men då kändes det lite krångligt och som om man skulle ha en utöver en annan vanlig
Rätten kommer ursprungligen från Persien (nuvarande Iran) och den kom till Sydasien tillsammans med persiska hantverkare och andra resenärer för många herrans år sedan
S. å. k. o. m. e. r. d. t. l. i. v. s. c. n. f. ä. a. b. g. y. p. I. ,. F. H. h. u. N. j. ". ö. J. L. V. 2. 5. 0. 6. 1. 3. 7. °. C. T. /. A. D. O. G. -. 4. 9. P. d l. k g. a v
Salta ordentligt. När man vickar på formen ska man kunna se grädden komma fram längst kanten. Den bästa gratängen görs på gammal potatis så på sätt och vis är det högsäsong på det nu
Och ja, så svårt… Speciellt om man som jag vill få det ännu mer lite perfekt och inte tar samma gräddningstid som funkat perfekt kvällen innan… Jaja, ni ser resultatet av det längre ner
Så här snittar du en baugette för att den ska orka spricka upp ordentligt. Hursomhelst hoppas jag kunna vidarebefodra en del av de lärdomar jag inhämtat den senaste tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.