Fiskfilenpanerade jag i en klassiskpanering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fisk med kraschad potatisi ugn, skolans goda sås ( något omgjord) ochsyrligvitlöks sallad
Servera torsken med koktpotatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. lägg torsken med liteskirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Stek de paneradetorskfiléernatills de är gyllenbruna. Servera med smörkokt majs och en citronskiva. Doppa först filéni mjöl, sedan i ägg, ochsist ströbröd, krydda med salt och peppar
Som tillbehör hade jag koktpotatisoch ärtor, voila. Dela morot, lök ochcitroni grova bitaroch lägg ner i vattnet, tillsätt svartpepparkort och salta rikligt (väldigt mkt
Torsk. Slå såsen över fiskenoch servera med koktpotatis, ärtsallad ochcitronklyftor. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.