Smaka av med salt och låt såsen stå och dra till sig av smakerna. Blanda alla ingredienser i en kastrull och sjud såsen ca 20 min, red med mjöl och vatten
Smält smöret i en stekpanna tillsammans med resterande olivolja. Ta stekpannan från plattan, häll i cognacen och tänd försiktigt ångorna med en lång tändsticka
Rötternas tivoli med filé mignon på grisfilesamt en rödbet-sås. *Börja med att skala alla dina rotsaker, skalet och alla rester du får samlar du i en kastrull, tillsätter vatten så att det täcker
Arbeta ihop degen med händerna eller en träsked. Löjromsås. Smaksätt med salt och riven parmesanost. Kan täckas med folie om den får för mycket färg på slutet
Jag har gjort om rätten lite med tanke på att b. Filé mignong Black and White som jag fick lära mig består ut av en bit oxfilé med tryffelsås och kalvfilé med sparris och bearnaisesås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.