Blanda mjöl bakpulver socker o salt i en matberedare, tärna i smöret och kör på högsta hastighet tills smöret finfördela tillsätt filmjölk o båda ostsorterna kör maskinen tills allt blandats fördela smeten i ca 20 muffinsformar grädda i 225 gr ca 15 min 8 dl mjöl
Ingredienser Portioner. ca 15 st Deg 25 g färsk jäst 5 dl kall mjölk eller vatten 1 tsk salt 2 msk olivolja ca 3 dl riven lagrad ost (3 dl motsvarar 150 g) ca 1 l vetemjöl special (1 l motsvarar ca 600 g) Garnering 1 dl ägg ca 2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Hacka nöterna i lagom små bitar. Läg det i en skål och mät upp nutellan och nötkrämen. Blanda allt. Skär upp smöret och blanda ner florsockret och sedan efteråt sockret
(toppas med valfri mängd riven ost). Toppa bullarna med riven ost. Ett riktigt bra recept på saftiga och goda ostbullar - Ingår i EDITHS BÄSTA >> (10 st)
Jättegoda, saftiga bullar, fyllda med lagrad ost blev god kvällsmat för oss ikväll. Man behöver egentligen inte äta bullarna med smör och pålägg, eftersom ostfyllningen gör dem saftiga och smakrika nog att ätas som de är
Vispa resten av grädden tills den bildar toppar och rör ut med. 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl nutella 50 gram mörkchoklad friska syrliga bär Värm upp 1/2 dl vispgrädde och rör ut med nutellan på svag värme
Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Mosa den med en potatisstöt. Fräs svamp och lök i en stekpanna med smör. Forma platta bullar av moset och stek dem i en stekpanna med smör, 3–4 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.