Nougat- och mascarponemousse med apelsinchutney och kaffegelé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 savoiardikex
  • 1 dl starkt kallt kaffe
  •  
  • Apelsinchutney
  • 2 gelatinblad
  • 2 –3 apelsiner (250 g apelsinfiléer)
  • 1/2 vaniljstång
  • 1/2 dl pressad apelsin
  • 125 g syltsocker
  •  
  • Mascarponemousse
  • 5 äggulor
  • 3/4 dl strösocker
  • 3/4 dl madeira
  • 150 g mascarponeost
  • 60 g hasselnötkräm (Nutella)
  • 2 dl vispgrädde
  •  
  • Kaffegelé
  • 2 gelatinblad
  • 1 1/2 dl hett
  • starkt kaffe
  • 1 1/2 msk strösocker
  • 1 msk Frangelicolikör (hasselnötslikör) eller kaffelikör
  •  
  • Tillbehör
  • Torkade apelsinskivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.