Servera med valfritt tillbehör och gärna samma italienska vin som i grytan. 1 flaska rött italienskt vin. 2 burkar körsbärstomater 400 g 1 flaska rött italienskt vin
Det var en mustigköttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Idag har vi ätit en jättegod och mustigköttgryta gjord på grytbitar från nöt, rödvin, lök, morot, palsternacka, krossade tomater, vitlök, tomatpuré och svamp
Läge för en mustig och värmande soppa, eller vad säger ni. Mustig, smakrik och värmande. Även om snön smält bort igen efter den plötsliga vinterkylan, och även om det vänt i almanackan är mörkret fortfarande kompakt, och kylslagna vindar snor runt knuten
Oj vad mustig och god den här grytan blev. Har du ingen Crock-Pot kan du låta gryta koka ett par timmar på spisen för att få en riktigt mustig och god gryta med mört kött
I helgen testade jag denna mustigaköttgryta på min familj och. Mustigköttgryta. När barnen var små lagade jag mycket mat i lergryta för att det var smidigt och lagade sig själv i ugnen
En köttgryta som jag ofta bjudit på vid festligare tillfällen är den här italienska, dels eftersom den går att förbereda, dels känns det extra festlig med de olika tillbehören (orginalreceptet tror jag kommer från en gammal Ica Buffé-tidning)
Hösten börjar visa sig och äntligen är det åter ok att laga mustiga, härliga grytor. Nu finns det dessutom massor av svamp i markerna, eller butikerna, så varför inte göra en kombination
Mustigköttgryta med högrev. Ansa högreven från eventuellt segt och senor och skär den till bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om
Det här är en köttgryta som är väldigt mustig och full av smaker. Funkar perfekt att laga till dagen innan och sen bara värma upp den nästa dag eller varför inte laga en stor laddning och sen frysa in så att man har lite färdig gryta i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.