250 g rabarber (skurna i mindre bitar), 2 msk strösocker, 150 g mjukt smör, 1 1/2 dl strösocker, 3 ägg, 3 dl vetemjöl, 1 1/2 tsk bakpulver, florsocker till garnering (1 msk), ev kokos till att bröa formen med. 150 g mjukt smör
För att kompensera lite för den dåliga uppdateringen bjuder jag här återigen på receptet på den godaste rabarberkakan jag NÅGONSIN ätit (och det säger inte lite det)
Nu är rabarberna som finast i trädgården. Vi har gjort både rabarberdricka och saft, så nu fick det bli en god kaka med rabarber och mandel till kaffet
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
Bred ut glasyren på den mjuka kakan. Fler mjuka kakor hittar du HÄR >>. Steg 1, Mjuk kaka. Nedan hittar du 3 till goda mjuka kakor - Länk till recepten under bilderna
Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Vispa äggen luftiga så att dom får en ljusare gul färg samt ett mjukt skum. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.