Gjorde GIplättar till lunch. till 4 personer4 ägg vispas med 1 dl grädde1 msk fiberhuskLåt stå en stundStek i plättlagg eller klicka ut plättar i en stekpanna
Här är recept på Mina goda fluffiga plättar. De här plättarna är de bästa jag gjort hittills. ) Jag har nu gjort plättarna två gånger och båda med bästa fluffiga resultatet
Klicka ut smeten som små plättar eller lite större pannkakor i en stekpanna. Ingredienser 1 portion1 banan2 ägg1 krm ekologiskt vaniljpulver1 tsk smörGör så härMosa bananen med gaffel i en bunke. 1 krm ekologiskt vaniljpulver
Igår till middag blev det kesoplättar med grädde och blåbär. Kesoplättar för 1 person125 gr Keso1 ägg1/2 tsk kardemumma1/2 tsk kanel1/2 msk fiberhuskMixa ihop detta till en jämn smet. Kesoplättar för 1 person
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Jag gjorde mina i en plättlagg vilket fungerade bra. Igår kväll testade jag att göra lchf plättar, jag provade två olika recept för att se vilka som blev godast
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Satte ihop och ändrade lite olika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen
Och ni gillar ju enkla recept, det är helt klart. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.