Ta ut pajformen från kylenoch grädda degen i tio minuter. Tryck ut pajdegen i en smord form, det behöver inte vara en pajdegsform, men ungefär samma form/volyminnehåll
Rör ner curryfraichenmedkycklingenoch häll sedan över det i pajformen. Eftersom det ska vara en het kycklingpaj så bör det i alla fall vara en stark curry, menäven vanlig curry går bra
Hacka lökenoch paprikan och tillsätt sedan dem medkycklingoch fräs på ett tag. Skär broccolin och koka den, tillsätt sedan ävendenmedresten av fyllningen
Fräs Champinjoner och hackad purjolök, dela kycklingen i små bitar och lägg i stekpannan. Bland ihop ingredienserna till degen, tryck sedan ut i en pajform och förgrädda tills det börjar bli lite färg på kanterna
Skär paprikan i bitar och låt den fräsa medlöken i några minuter. Rör ner kycklingkött, paprikapulver, lite cayennepepparoch salt i pannan medlöken (alltsammans skall blandas)
Dela bacon i mindre bitar och strimla purjolöken. Dela kycklingen i mindre bitar. -)Ang. Lägg kycklingen i botten på det förgräddade pajskalet tillsammans med bacon och purjolök
Ansa svampenoch skär i mindre bitar. Fräs korv och skinka några minuter. Häll allt i denvarmapajformenochn grädda tills den svält upp och fått fin färg och är torr
Låt denoch sellerin fräsa medlöken någon minut Tillsätt vin, buljong och dragon. En smakrik soppa med lök, kyckling, dragon ochenskvätt vitt vin, en vardagsrätt tycker Sara på vardag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.