Jag gör ofta de flesta dressingar och såser själv. Har jag majonäs i recepten, så använder jag alltid en "vitare" sort som restauranger och affärer använder när de gör tex räksallader och salladsdressingar
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
I våras/början på sommaren fick jag ett bud från McDonalds, (bl a en bit tyg med hamburgare på (. Idag rörde jag ihop ingredienserna till deras Big Mac-dressing och lät den stå till sig i några timmar
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Vispa droppvis in olja till en fast och krämig dressing
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Äntligen sommar på riktigt. Vi äter på uteplatsen och ser solen gå ner bakom berget i väster. Det är så varmt att vi sitter kvar och pratar till mörkret helt har lagt sig
Ja nu ändrar McDonalds på receptet för den klassiska Big Macen för första gången och det är ju givetvis dressingen som får en liten ny kick i form av en chilisås nämligen Sriracha som är en Thailändsk chilisås
Ni har väl inte missat att McDonalds har släppt receptet på sin Big Mac dressing. Big Mac dressing. Jag äter ju inte så mycket hamburgare från McDonalds längre eftersom dom inte har något low carb alternativ som Max har men har faktiskt saknat dressingen litegrann
Häromdan lagade jag upp lite olika rätter på jobbet, bland annat denna mac n cheese. En galet god rätt som jag oftast gör i ugnsform som en gratäng tillsammans med knaperstekt bacon
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Med massa ost, massa smak och massa kärlek så har bloggaren Sapodilla Brown skapat detta recept som får det att vattnas i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.