Då tycker jag att ni ska testa att göra lompe. Lompe är ett norskt tunnbröd som antingen äts som det är med smör, viras runt en korv eller varför inte fylla och använda tunnbröden som wrap/tortilla
Värm en stor stekpanna och grädda lomperna ungefär två minuter på varje sida. Bubblar lomperna upp under gräddningen så tryck hål på dem med en stekspade
Lompe är egentligen ett slags norskt bröd som man steker i stekpanna på spisen. Lompe är egentligen ett slags norskt bröd som man steker i stekpanna på spisen
Antall kombinasjoner av grill- eller wienerpølse, i brød eller lompe, med eller uten ketchup og/eller sennep og/eller sprø løk overstiger det matematisk mulige
Värm en stor stekpanna och grädda lomperna ungefär två minuter på varje sida. Bubblar lomperna upp under gräddningen så tryck hål på dem med en stekspade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.