Limoncellotårta med vit choklad och kokos
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kokosbotten
  • 25 g smör
  • rumstempererat
  • 1 st ägg
  • 5 dl strösocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 5 dl kokos
  • 5 tsk bakpulver
  •  
  • Hasselnötsmaräng med kaffetryffel
  • 75 g hasselnötter
  • 60 g äggvita
  • 2 stycken
  • 5 msk strösocker
  • 75 g florsocker
  • 1 msk smör till formen
  • 1 st kaffetryffel
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk starkt bryggt kaffe
  • 100 g mörk choklad
  •  
  • Mousse med limoncello och vit choklad
  • 4 st gelatinblad
  • 2 st äggvitor
  • (spara gulorna)
  • 2 dl vispgrädde
  • 67 dl strösocker
  • 5 dl vatten
  • 2 st äggulor
  • 75 g vit choklad
  • av god kvalitet
  • t ex Callebaut
  • 5 dl limoncello
  •  
  • Lemon curd
  • 1 st gelatinblad
  • 2 st citroner
  • saft och finrivet skal
  • 50 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 st ägg
  • 2 st äggulor
  •  
  • Garnering
  • 100 g vit choklad
  • vit choklad till segel
  • påskkycklingar i marsipan eller små chokladägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.