Tillsätt grädden och låt det sen småputtra under lock i 35-40 minuter. 3-4 vitlöksklyftor. 2-3 tsk curry. 1-2 tsk sambal oelek. 8-10 stora färska champinjoner. 3-4 dl grädde
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör. -Mama Skogly ♥ 1 ägg
Sätt in i ugnen i 15-20 minuter tills de har över 65 grader i. Igår stekte jag ett gäng fakirbiffar det som är så skönt och lätt med dessa är att du bara bryner dom lätt i stekpanna och sedan in med dom i ugnen
)7-8 biffar beroende på storlek750 gr. malet kött2 ägg2 dl riven ost (jag tog lagrad cheddar)2-3 tsk sambal olek1 dl grädde1 gullökKryddor efter smak, jag använde paprika, chili, grillkrydda och cayennesalt och pepparFinhacka löken och riv osten, blanda ihop alla ingredienser. 7-8 biffar beroende på storlek
1-2 msk stevia eller sötin. Vispa ägg och socker fluffigt, smält smöret och häll i och vispa. Blanda alla torra ingredienser väl och blanda ner dem i smeten
Låt kakan kallna innan du försiktigt skär den till två delar - en botten och ett lock. Om du använder en större form på 24 cm i diameter är det lagom att fem- till sexdubbla ingredienserna samt förlänga gräddningstiden tills kakan är fast
Ingredienser för 2-3 portioner (jag dubblade receptet så blev det lagom för 4 portioner). Jag brukar vanligtvis göra ugnspannkaka enligt det här receptet som jag visat här tidigare, men jag ville testa något nytt och hittade då istället ett recept på 56kilo
När löken är mjuk och glansig, efter 5-10 min, så ta upp den. Låt soppan stå och puttra i ca 4-5 timmar. Koka blomkålsbuketter och strimlad vitkål i ca 5-10 min, beroende på hur stora bitar du gör
Här kommer recept på en LCHF lax spetsad med nyttiga pumpafrön, vitlök och basilika. Allt tack vare den super nyttiga kombination av omega 3 -fettsyror, protein, B-vitamin, D- vitamin, magnesium (Mg) och spårämne selen som lax innehåller mycket av
Dela laxen i mindre bitar, kör lite snabbt med en stavmixer(Det gör inget om det blir lite småbitar kvar)Blanda ner äggulor och fiberhusk Hacka löken och persiljan, riv skalet av citronenBlanda ner det i laxsmetenSalta och peppra efter egen smakForma biffar av smeten och stek på medelvärmeca 3 minuter på varje sidaJag serverade laxburgarna med lchf brödoch räkröra och lite sallad 4 port 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.