Laxschnitzel med rostad blomkål och chiliärtkräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stort blomkålshuvud (à ca 1 kg)
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 400 g laxfilé (gärna stjärtbiten)
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 2 1/2 dl panko eller ströbröd
  • 2 ägg
  • Smör till stekning
  • Citronklyftor till servering
  •  
  • Ärtkräm
  • 4 dl frysta gröna ärter
  • Finrivet skal av 1 citron
  • 1 msk färskpressad citronjuice
  • 1 tsk urkärnad och finhackad grön chilifrukt
  • Ev 1/2 kruka färsk mynta
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.