Chokladbotten. Sätt ugnen på 150 grader. Klipp ut bakplåtspapper enligt 2 bottnen på en 24 cm rund form med löstagbar kant, lägg på cirklarna och smörj riktigt (med smör), lägg åt sidan
Inte alltid som allt detta infrias men för att man ska kunna lägga tid på det man tycker är viktigt kan man förbereda maten och göra maträtter som ser proffsiga ut men är lätta
Har man en marängbotten i frysen så går det på nolltid att göra en god tårta. 125 g mjukt smör/margarin1 dl strösocker2 äggulor1½ dl vetemjöl2 msk kakao2 tsk bakpulver1 dl mjölkMaräng3 äggvitor2 dl strösocker2 tsk vaniljsocker1 påse mandelspånFyllning3 dl vispgrädde1 brk mandarinklyftor2 bananerUgnsvärme - 175 graderVispa smör och socker
Smörj lätt, och mjöla med lite rismjöl t ex. Sagolikt god är den här chokladmarängtårtan, som du kan göra i förväg och ha på lut i frysen till något festligt tillfälle
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Lättare än så här kan matlagning inte bli. Vad skulle vi göra utan finska klassikerrecept. Botten. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked
Kanske lite krångligare men man har lätt koll i dagboken där man för in sina matintag varje dag. Det finns även en mapp så man lätt kan fixa det när man är på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.