Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén. Låt köttet vila en stund efter du tagit ut det ur ugnen, skär sedan upp filéerna i skivor och lägg upp dem snyggt på ett uppläggningsfat
Perfekt rätt ni är många på en middag, inget kladd då du förbereder allt dagen innan. Älskar när det är både gott & enkelt samt inget kladd när gästerna väl är på plats
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Bulgogi betyder eldkött på koreanska och det är inte för att det är starkt utanför att det traditionellt tillagas över eld
Trä potatisarna påspett. Idag gjorde jag mina elever potatisskruvar på vår lektion. Första spetten vi gjorde blev inte så snygga men efter ett tag fick vi in tekniken och då blev dom hur snygga som helst
En ny stjärna har fötts på vår jord. 4 kycklingfiléer2 gula lökar2 vitlöksklyftor1,5-2 dl förvällda gula kantareller5 dl vispgrädde2 msk kycklingfond1 msk kinesisk soya2 droppar tabasco1 hel bit parmesanost (en normalstor färdigförpackad)Salt och vitpepparsmör till stekningGör så här. Sätt ugnen på 200 grader. Tack för att jag fick träffa dig endast 6 dagar gammal ♥Kram 4 kycklingfiléer
Skär varje kycklingfilé i fyra bitar. Varva grönsaker och kyckling pågrillspett. Vispa ihop marinaden och häll i dubbla plastpåsar, lägg ner kycklingen, vänd runt, knyt ihop och lägg in i kylen för minst två timmar
Bryn kycklingfilén, salta och peppra. Jag har massor med recept som jag aldrig har gjort, men som ligger i en plastficka och väntar på att bli tillagad
Jag har varit hemma från jobbet idag med halsont och skallebang och mest legat under filten. Surt känns det för i morgon är det Kulturnatt i Ånge med en massa bra musik och roligheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.