Krämig soppa med abborrfilé och blåmusslor.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Musslorna
  • 40 färska blåmusslor
  • 2 schalottenlökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 15 vitpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
  • 6-7 persiljekvistar
  • 5 kvistar färsk timjan
  • 6 dl vitt torrt vin
  •  
  • Soppan
  • 4 hg benfri abborrfilé
  • De kokta musslorna
  • 4 msk smör
  • 4 msk olivolja
  • 4 msk finsiktat ströbröd
  • 1 stånd fänkål
  • 100 g rotselleri
  • 1 morot
  • 3 schalottenlökar
  • 3 vitlöksklyftor
  • 3 salladslökar
  • 3 dl grädde
  • 1 ½ dl vitt vin
  • 5-6 dl kokspad från musslorna
  • 2-3 msk hackad persilja
  • 3 msk vetemjöl
  • 50 g rumsvarmt smör
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • Ett par droppar tabasco

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.