Servera fiskenmedkokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Blanda ordentligt och späd ut med grädde under omrörning. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Hoki med ost ochräksåsRecept för 2 personer4 bitar fryst hokifilé50 g smör2 msk philadelphiaost3 dl grädde3 dl riven ost300 g räkorSalt / CitronpepparStek fisken i en stekpanna. Sjud såsen 5 minuter under omrörning, ha i den rivna osten och räkorna, salta och peppra efter smak
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Idag blev det en ost och skink paj med broccoli och smulad feta ost. Och där tittade skinkan fram. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Skiva fiskfilénoch lägg i en ugnsfast form. En riktigt god fiskrätt som alla i vår familj gillade. Terminsstart och uppstart med både jobb, skola, förskola och aktiviteter
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Sen är det bara att servera tillsamman medkokt potatis och ärtor exempelvis. Min tisdag inleddes med sovmorgon och sedan mysfrukost med barnen i soffan framför tvn, fortfarande i pyjamasarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.