En glutenfri kokospajmed ett skal som görs på ynka TVÅ ingredienser. Du kan fylla den med i princip vad du vill för det här pajskalet är helt galet gott
En glutenfri kokospajmed ett skal som görs på ynka TVÅ ingredienser. Du kan fylla den med i princip vad du vill för det här pajskalet är helt galet gott
Nagga den med en gaffel. Låt svalna, bär dem svalnat in med den i kylen så den blir riktigt kall. Garnera den med färska bär och citronmeliss när den är kall
Vispa tills du har fått en glansig marängsmet som blir till fasta toppar om du provar med vispen. Det var länge sen jag gjorde marängtoppar men de här blev väldigt fina och höll formen exakt i ugnen och blev spröda och fina
Både browniebotten och kolasåsen kan med fördel förberedas dan innan. Lägg smör och mörk choklad i en värmetålig skål och ställ den över en kastrull med sjudande vatten tills det smält
Picka botten med en gaffel. Blanda hälften av kokosblandningen med den smälta chokladen. Pajdegen. Lägg den i en pajform och vik överflödet över kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.