Riv skalet, men låt inget av det vita komma med. När man har lite mycket citroner över och inte riktigt vet vad man ska använda dem till så är mitt förslag en citronmarmelad
) Jag hittade då ett recept på ett relativt ”nyttigt” recept på bröd/scones och tänkte att det skulle vara värt att lyxa till det med när sambon kom hem från simningen och så fick det bli
Citronmarmelad av marmeladiserade citronskivor med skalet är med sin sötsyrliga fräscha smak med ton av beska ett ljuvligt tillbehör till lamm med couscous
Det var en magisk, skimrande päronmarmelad med krispiga bitar av valnötter". så börjar Susanne sin beskrivning av denna sagolika päron- och citronmarmelad på sin blogg och jag kände att jag bara var tvungen att ge den en chans, och wow
Varför inte testa att smaksätta den med fläderblommor, när man ändå håller på. Vi är sådär lagom barnsligt förtjusta i Robertsons citronmarmelad, den där utan varken bitar eller skal i
Det blir så klart en citronmarmeladmed flädersmak som är fräsch och jättegod. Lyckas spara marmeladen till i höst kan du förnimma försommarn när du öppnar burken, brer marmeladen på en nyrostad macka som du mumsar på tillsammans med en kopp te
citronmarmelad utan socker. Senaste Allt om Mat innehöll en hel artikel med läckerheter från Marocko. Alltså gjorde jag kycklinggrytan utan de där inlagda citronerna, men med vanliga hederliga färska citroner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.