Hacka gul lök, vitlök och skala och skiva. morrötterna. Fräs i en kastrull utan att det tar färg. Späd med vatten och ev vin och lägg i buljongtärningarna
Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Tina de djupfrysta filéerna. Droppa lite citronsaft över och rulla ihop filéerna. Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat
Tina smördegen i rumstemperatur, ca 30 minuter. Mixa tomater, pressad vitlök, basilika och ost. Kavla ut smördegen tunt till en platta som är ca 25x15 cm
Förra året vid jul bakade jag det här receptet för första gången. Då var det smaksättning av citron och saffran, denna gång till min systersons dopdag fick det bli lime
Tina de djupfrysta filéerna. Droppa lite citronsaft över och rulla ihop filéerna. Vispa ägget lätt med en gaffel och blanda ströbröd med salt och peppar på ett fat
Smördeg på rulleRiven stark ost Lite tomatpuré Pizzakrydda 200 gr ca 15 minuterRulla ut mördegen och bre på tomatpurénLägg sedan på riven ost och kryddan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.