Äntligen har vi fått ett nytt superschysst ställe med bästa läge vid Växjösjön. Helgen bjöd inte på nån gourmetmat utan det blev en enkel pasta i all hast
Mot slutet, slå på resten av grädden och smaka av med ev. Dock inget som föll de andra familjemedlemmarna i smaken, de ville minsann ha vanlig spaghetti
Fräs nötfärsen med smör/kokosfett och krydda med salt, peppar och kanel. När min mamma var på besök i Göteborg så gjorde jag denna rätt för första gången och vi båda tyckte att den blev väldigt god
Det finns ingen i hela världen som kan göra en lika god kräftströmming som min moster och man bara längtar efter att klockan ska närma sig småtimmarna så man får äta den tillsammans med gott knäckebröd
Jag tror att man med det förra egentligen menar den färdiga skålen med alla smaker och tillbehör, snarare än de ensamt microvärmda nudlarna man slafsade i sig i tonåren
Jag kryddar även med en speciell paellakrydda som jag köpte i Valencia som innehåller bl a saffran (står det på burken iallafall), paprika, cayennepeppar och vitlök
Stek dem i en stor stekpanna och krydda lite med paprikapulver, salt och peppar. Paella påmittvis  Den paellan vi åt i Spanien var rena rama turistfällan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.