Till det blev det hemmagjorda fiskpinnar. En sak som dom flesta verkar minnas från skolmaten är den goda kalla fisksåsen som serverades till panerad fisk
Ja jisses, det här är nog bland det godaste jag har ätit. Asiatisk mat är verkligen gott och köket har sin speciella karaktär med söta och salta smaker som möts
Gör egna hemmagjorda fiskpinnar och njut av dem. Fiskpinnar. Vad detta va gott. Jag har valt att göra pinnar av finaste torskrygg, men naturligtvis så kan man välja vilken fisk man själv vill
Fiskpinnar. Servera fiskpinnarna med moset och garnera med citron och dill. 1Fiskpinnar600 g torskfilé 1 dl mjöl 2 ägg 2 msk vatten 2 dl panko (asiatisk ströbröd) salt smör, till stekning olja, till stekning
Vem älskar inte fiskpinnar. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
Hemmgjorda fiskpinnar serverade med kall dillsås och perfekt ugnsrostad potatis, MUMSFILIBABA. Att göra fiskpinnar själv är inte det minsta svårt och smakar så mycket godare än köpes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.