Blanda alla ingredienser till chimichurri i en matberedare och mixa ihop till en "pesto". Pepparbiff. Separera äggulorna från vitorna och lägg gulorna i en bunke
Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin. Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen
Lägg avokadobitar, citronsaft/rivet skal och honung en skål, mixa slätt. Vispa grädden, till inte alltför hårt skum, för sig och vispa den mixade avokadoblandningen luftig
Pepparbiff med ost-& chilibakad potatis och madeirasås. Ost- och chilibakade potatisen hittade jag här, och madeirasåsen här fast där har jag modifierat receptet lite (strykt morot)
Helg på intågande och besök på väg. Jag har i detta recept låtit mig inspirerats av Martin Johansson och den franske bagaren och sedan vidareutvecklat receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.