En riktig god rätt med sting i. Blanda sedan i creme fraiche, krossade tomater, tomatpuré och buljongtärningen, koka i några minuter och smaksätt sedan med kryddorna
Rör samman alla ingredienserna till såsen, smaka av och häll den över kycklingklubborna. Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
Eftersom nästan all vår helgmat blir till matlådor åt mig också föredrar jag mat medsås. Sås. Den här gången lagade jag ett rejält gäng med köttfärsbiffar medsås som jag får äta ett par gånger till i veckan och det hamnade också några lådor i frysen
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.