Grillmarinad till kyckling, räcker till ca 800 g kött. Då är det söndagkväll igen och vi har en händelserik och spännande vecka framför oss med mycket som ska hinnas med men jag hoppas det även blir lite altanhäng i solen
Blanda ihop och låt den hela fläskfilén dra LÄNGE. i denna goda blandning, gärna i dubbla påsar. Sedan är det bara att lägga den på grillen 1 dl olivolja eller rapsolja
Blanda ner allt i en kraftig plastpåse, lägg i köttet och låt dra helst 12 timmar. Den här marinaden garanterar en lyckad grillning, särskilt om du även penslar på marinaden medan du grillar
Har aldrig gillat bruna bönor, och gör det inte nu heller. (Själv passade jag på att laga sill till mig själv - som min sambo inte gillar) 4 portioner3 dl bruna bönor, blötlagda över natten1 liter vatten3/4 dl mörk sirap3 msk ättiksprit, 12 %Ev maizenamjölSaltFläsk500 g rimmat sidfläsk3 msk rapsoljaBruna bönor. 3 dl bruna bönor, blötlagda över natten
2 dl brun farin. 2 dl brun farin. Småkakor är alltid lika roligt att baka och lägga i fina burkar. De här kakorna bakade jag häromdagen och de var smakrika och goda
Klassiska bruna bönor är min absoluta favoriträtt alla kategorier. Bruna bönor odlas på Öland, där den kalkhaltiga jorden och de milda höstarna är en perfekt odlingsmiljö
Grillmarinad till fläskkarré, 4 pers. Stod i tidningen hur slakterierna har fullt upp under sommaren för att det ska finnas kött i diskarna till alla grilltokiga
Skölj de bruna bönorna och lägg dem i kallt vatten över en natten att svälla. Rör ut potatismjölet i lite vatten i ett glas, häll i det under omrörning ner i de kokande bruna bönorna
Blanda allt i en bunke och pensla på det kött du skall grilla eller ugnssteka. Tänk på att marinaden innehåller mycket socker vilket gör att den lätt bränner vid då sockret karameliseras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.