Skär kycklingen i bitar. Höj värmen och stek kycklingbitarna tills de fått fin färg. 3 kycklingfiléer. Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök
Då är det söndagkväll igen och vi har en händelserik och spännande vecka framför oss med mycket som ska hinnas med men jag hoppas det även blir lite altanhäng i solen
Kycklingen ska marineras en halvtimme eller helst mer så ha lite framförhållning. Kvällens middag blev en favorit vi inte ätit på länge – Thailändsk kyckling med nudlar
Perfekt att förberedaför dej som känner för att bjuda hem någon på middag, ett gott mos eller pressade potatisar passar fint till och suger upp den goda såsen extra bra
Vispa upp äggvitan i flat skål och doppa kycklingenförst i äggvita sedan i mandelsmulorna. Förbered pastaplattorna enligt det här receptet Koka upp creme fraiche, grädde, dijonsenap och salt
Thailändsk kyckling. Bryn kycklingbitarna i smöret, gärna i en gjutjärnsgryta. Häll mjöl/kryddblandningen över kycklingen, låt fräsa ihop lite under omrörning
Hon har kommit in i den intensiva och explosiva trotsåldern och det är inte utan anledning man kallar perioden för the terrible twos… Då tänkte jag att det kunde passa med en ny och extra god karibiskinspirerad rätt
Efter att ha ätit kycklingköttbullar ett par gånger så är de verkligen att föredra. Den passar utmärkt att både steka och grilla, perfekt med potatisklyftor och beasås precis som många män föredrar
Kyckling med grön curry, det var inte alls tokigt på något vis. Bryn kycklingen och löken tillsammans med currypastan, krydda med salt och lite svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.