Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Koka upp vatten i en stor kastrull. Klyfta löken och skala vitlöken. Lägg ner buljongen och spareribsen. Koka i 1,5 - 2 timmar beroende på hur möra de ska bli
Lägg revbensspjället i en stor gryta. 1 kg tjocka revbensspjäll i bit. 1 kg tjocka revbensspjäll i bit. Hemma igen och vips så har jag redan varit på jobbet i två veckor
Revbensspjällen åt vi tillsammans med klyftpotatis och sallad. Grillade förkokta revbensspjäll2 kg tjocka revbensspjäll4 msk salt10 vitpepparkorn3 st lagerblad1 lök i klyftor1 tsk mald ingefärakokande vattenMarinad. 2 kg tjocka revbensspjäll
Revbensspjäll kommer definitivt att ligga på grillen fler gånger i sommar. När jag var och helghandlade hade de tjocka revbensspjäll riktigt billigt så jag köpte 2 kg som vi grillade ikväll. Tjocka grillade revbensspjäll med amerikansk glaze2 kg tjocka revbensspjäll1 msk salt1,5-2 liter vatten10 svartpepparkorn10 vitpepparkorn2 lagerblad2 morötter3 vitlöksklyftorGlaze. 2 kg tjocka revbensspjäll
Pensla de kalla revbensspjällen med marinaden/glazen. Revbensspjäll är sååå gott att grilla. Grillade tjocka revbensspjäll med thai-chili-sås1,5 kg revbensspjäll1-2 l vatten, så att det täcker spjällensalthela vitpepparkornhela svartpepparkornmånga droppar tabascomarinad/glaze1 dl thai-chilisås 1 tsk sesamolja 2 tsk ketjap manis 1 tsk salt Koka upp vatten, tillsätt kryddor. 1,5 kg revbensspjäll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.