Skär ett snitti varje portionsbitlax på. Fyll ”fickorna” med fetaostpesto. Skär ej igenomlaxen helt. Servera med valfritttillbehör, till exempel en god färskpotatissallad
Servera med grillade grönsaker och aioli. Lägg laxbitarnai en plastpåse och häll över marinaden. Viblir fler och fler nu som ätit LCHF under rätt många år
Här kommer ett härligt recept med lax & annat gott i ett & samma paket. Förstår om ni tycker jag är tråkig men det blir tyvärr inte så mycket recept just nu
Grillen går för fullt och igår kväll grillade jag en stor laxbit på grillen med indirektgrillning. Jag började med att gridainlaxen med olivolja, rev över litecitronskal, pressade ut citronsaft över den, strösslade över lite hackad dill, salt och peppar
IngredienserPortioner. 4 4 portionsbitarlaxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.