Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Oxfile är kanske så klassiskt det kan bli på nyår, men det kan ju vara lite kult med det med. När man lagar mat till många kan man göra det lätt för sig och laga så många komponenter som möjligt som funkar att laga dagen innan och bara värma på vid själva serveringen
Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir
Grilladoxfilé med madeirasåsPortioner. 600 g oxfilé, skuren i tournedoser Madeirasås. Grilla oxfilén och låt den gå färdigt i ugn till kärntemperatur 58°. Av Redaktionen 600 g oxfilé, skuren i tournedoser Madeirasås
800 g oxfilé. Parmesanpotatis. Koka skalad, mjölig potatis. Plocka och skär basilikan. Riv parmesanost. Häll av potatisen, ställ tillbaks på plattan och låt den ånga av i 20 sekunder
1. Hacka och fräs gul lök, vitlök och hackade champinjoner på låg värme i lite smör. Ös över i en skål och rosta sedan solrosfröna i lite olja och salt
Grillade hamburgare är godast, det vet till och med Burger King. Det var grillad mat och ett glas vin. Men om du fixar dem själv, så blir de ännu godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.