Den här skinkan kommer från Ica och var förkokt, så det enda jag behövde göra var att griljera den. Det är nästan ett år emellan att ätandet av julskinkan avslutas och börjar igen
Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering. Skär av svålen (och lite av fettranden om du vill) och lägg skinkan i en långpanna
Prata med din fiskhandlare så kan du få bra tips om fisk till sushi och i vissa butiker även hjälp att skära till fisken om du inte vill göra det själv
Mal först späcket och ställ in det i kylen/frysen för att bli kallt. Blanda allt utom späcket och hälften av vattnet i assistent och tillsätt späck efterhand det blir inarbetat i smeten
Egentligen saknade jag det inte heller. Gör din egna knapriga lyxiga granola med jordnötssmör. Jag har gjort ännu en stor omgång för att ta med till Sälen
Eller varför inte göra dinegen deodorant. Du lär lukta till en början då all som lagrats i dina svettkörtlar ska ut och det kan ta ett par veckor tills du inte luktar längre
Under lördagen på Stockholm Food Week visade Mange Schmith hur du stoppar dinegen Kabanoss. Om du inte orkar göra dinegen korv finns det förstås mängder av korvar hos Hötorgshallens handlare
Kommentarer
yvyv383
Inte fullständigt, hur länge i ugnen och grader?
Logga in eller Registrera för att kommentera.