Krydda med salt och citronpeppar. Blanda crème fraichen med matgrädden och purjon. Om man inte blandar purjon med crème fraichen så blir den rosafärgad men är dock ätbar
Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis. Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar). Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat
Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök
Lägg laxfiléerna i formen med det gratinerade moset, krydda med salt, peppar och citronpeppar. En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron
Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. Strimla laxen och blanda med resterande ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.