Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar. Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Saftig fläskfilé i krämig och smakrik sås med lagom hetta. Krydda med salt och peppar. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor och bryn dem lite lätt i smör
Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med ris eller pressad potatis/klyftpotatis eller med couscous och en sallad av tomat/kidneybönor
Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilénoch champinjonerna över. Bryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. Vik ihop smördegsrullen och lägg den med skarven nedåt på ett ugnssäkert fat
Skiva fläskfilén, hacka skinkanoch purjolöken. Denna fläskfilén är en sådan rätt. Krydda med lite peppar (skinkanoch sojan är ganska salta så man behöver inget mer salt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.