Kycklingwok i sötsursås är sedan tidigare en klar favoriträtt och idag åkte det fram en fläskfilé ur frysen och efter lite klurande kom jag fram till att testa den ihop medsötsursås och jisses säger jag bara, så himla gott
Hetta upp grytan och smaka av med salt. Putsa och strimla fläskfilén. Lägg efter hand över det i såsen. Servera med jasminris, gurka och en god blandsallad
Här är en god kinesisk sötsur gryta. 500 gram fläskfilé i strimlor. Blanda vatten tomatpuré socker vinäger ananasspad och maisena och häll över grytan och puttra ihop ca 5 minuter och servera med ris. 500 gram fläskfilé i strimlor
Skär upp fläskfilén i tunna skivor och hetta upp en stekpanna med smör. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.